RIC Bela krajina na sejemu MIPIM 2013 v Cannesu

RIC Bela krajina na sejemu MIPIM 2013 v Cannesu
RIC Bela krajina se je v obdobju od 11. do 16. marca 2013 v francoskem Cannesu udeležil največjega mednarodnega investicijsko-nepremičninskega sejma, MIPIM 2013. Skupinsko udeležbo na sejmu je organizirala javna agencija SPIRIT Slovenija.

Na razstavnem prostoru so se pod sloganom Slovenian Way skupaj predstavljali javna agencija SPIRIT Slovenija, Mestna občina Ljubljana, predstavniki posameznih investicijskih projektov, RRA Mura in RIC Bela krajina (Pokolpje). Tuji javnosti so se predstavili projekt Poslovno-stanovanjski objekt ŠUMI, NUK II - nova narodno univerzitetna knjižnica, Poslovni center City Tower in projekt prenove Slovenske ceste.

RIC Bela krajina je na sejmu predstavljal UGODNOSTI IN PRILOŽNOSTI ZA VLAGANJE V POKOLPJE in projekte TRIS Kanižarica (Business park TRIS Kanižarica), DESTINACIJA DOBREGA POČUTJA OB KOLPI (Destination Wellness on the Kolpa River), GRAD GRADAC (Gradac Castle) in TERMALNI PARK BELA KRAJINA (Spa Resort Bela krajina).
Sejem MIPIM velja za največje mednarodno nepremičninsko stičišče, kjer so najvplivnejšim nepremičninskim odločevalcem in investitorjem iz vsega sveta vsako leto predstavljeni najnovejši nepremičninski trendi in ključni svetovni investicijski projekti. Sejem je dobra priložnost za seznanitev s trendi, ki trenutno vladajo na investicijskem področju, za pregled razpoložljivih projektov ter za pogovore z investitorji in svetovalci s področja investicij.

Več na: http://www.japti.si/index.php?t=news&id=674&l=sl.