Poslovni in investicijski dogodki

Pokolpje na 52. MOS Celje

Pokolpje na 52. MOS Celje

Predstavniki Pokolpja so se tudi letos udeležili Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju (52. MOS Celje). Na skupnem belokranjskem razstavnem prostoru so na stojnici za Pokolpje predstavljali ugodnosti in priložnosti za vlaganje na območje.

Razstavljavci:

 1. Kovinostrugarstvo Martin Janžekovič, s.p.
 2. Guštin d.o.o., SONIA modni studio
 3. GTM Gostinstvo in turizem, d.o.o.
 4. Belokranjska hiša, d.o.o.
 5. Špica, d.o.o. - PE CNC obdelava kovin
 6. Štarkmat, Sebastjan Štarkel, s.p.
 7. EE systems, Tomaž Strmec, s.p.
 8. KMS Malerič, d.o.o.
 9. Turizem Malerič, Tina Malerič, s.p.
 10. Šiviljstvo Knofek in strojne inštalacije Ivanka Mravinec, s.p.
 11. Vams, d.o.o.
 12. Stipanovič, d.o.o.
 13. Pokolpje

Območni obrtni zbornici Črnomelj in Metlika sta tudi letos prejeli sejemsko priznanje strokovne komisije Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije za celovito predstavitev izdelkov in storitev članov.

Razstavni prostor Bele krajine v dvorani L1 je bil dobro obiskan. Predstavniki organizatorjev, vseh treh belokranjskih občin, Območnih obrtnih zbornic Črnomelj in Metlika, RIC Bela krajina, Zavoda Metlika in Kulturnega centra Semič, so v goste povabili poslovne partnerje in poskrbeli za navezovanje stikov, predstavitev številnih potencialov Bele krajine in nadaljnje uspešno sodelovanje.

Obiskovalcem so bile na razstavnem prostoru na voljo informacije o turistični destinaciji Bela krajina, ogledali so si lahko razstavne artikle belokranjskih razstavljavcev in poskusijli tradicionalno gastronomsko ponudbo.Vse dni sejma je na razstavnem prostoru potekala tudi nagradna igra s privlačnimi nagradami, ki predstavljajo izbrano turistično, podjetniško in obrtniško ponudbo Bele krajine.