Razpis SMART4ALL

Iščete sredstva za razvoj in digitalizacijo svojega produkta ali storitve?

Prek razpisa SMART4ALL se lahko podjetniki potegujete za 80.000€ finančne podpore za vpeljavo inovativne tehnologije v svoj produkt ali storitev s katero si lahko pokrijete stroške zaposlenih, izobraževanja, licenciranja, opreme, materiala ter potne stroške.

Podjetje Red Pitaya je del evropskega projekta SMART4ALL katerega namen je spodbujanje prenosa digitalnih inovacij med raziskovalci in industrijo. To se trudijo doseči z grajenjem omrežja ponudnikov in uporabnikov tehnologije ter z razpisi za financiranje čezmejnih prenosov znanja in tehnologije. Tehnološko ima projekt fokus na prilagojenem računalništvu z nizko porabo energije (Customized Low-Energy Computing) ter internetu stvari (Internet of Things). Vsebinsko pa so stebri digitalizirano kmetjistvo, digitalizirano okolje, digitaliziran transport ter digitalizirano karkoli...

Trenutno je aktiven razpis za meddomenske poskuse prenosa tehnologije (Cross-Domain Technology Transfer Experiment - CTTE) v katerem bodo izbrani konzorciji lahko prejeli sofinanciranje do 80.000 €. Na razpis CTTE se s skupnim projektom prijavijo konzorciji treh entitet: Ponudnik tehnologije, ki prenese novo tehnologijo na prejemnika tehnologije, le ta pa služi kot prvi uporabnik in integrator tehnologije pri proizvajalcu. Trajanje razvojnih projektov je 6 do 9 mesecev.

Razpis je odprt do 1. marca.

Za povezovanje s potencialnimi partnerji za razpis je na voljo storitev SMART4ALL Matchmaking & Partner Search Service, ki omogoča tudi iskanje partnerjev za sodelovanje izven razpisov na podlagi specifičnih zahtev in ponudb.

Prijavni obrazec, vodič za kandidate in odgovori na pogosta vprašanja so na voljo tukaj.

Več informacij je na voljo tudi na tej strani, kjer se lahko prijavite na webinar, ki bo izveden 26. 1. 2021 ob 15. uri, na katerem bo podrobneje predstavljen razpis ter ostale priložnosti, ki jih ponuja evropski projekt SMART4ALL.

Z vprašanji se lahko obrnete tudi direktno na ziga.agostini@redpitaya.com.