Delavnica: Spodbude za zagon inovativnih podjetij (P2)

Vabljeni na spletno delavnico/webinar Spodbude za zagon inovativnih podjetij P2, ki bo potekala v četrtek, 25. 2. 2021, ob 13. uri.

Podjetniški inkubator Bela krajina bo na delavnici podrobneje predstavil spodbudo P2 Slovenskega podjetniškega sklada, ki omogoča mladim inovativnim podjetjem nepovratna sredstva v višini 54.000 € in dodatno mentorstvo za razvoj produkta. V sklopu delavnice bomo opisali sam produkt, predstavili komu je namenjen, kateri so pomembni datumi, kako poteka prijava, kakšna so merila in katere pogoje morajo upravičenci izpolnjevati. Prelgedali bomo cilje, ki jih morajo prijavitelji dosegati in kakšni so časovni roki.

Na koncu pa se bo predstavilo tudi podjetje, ki je član Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, ki je upešno kandidiralo na spodbudi P2 v letu 2019.

Webinar je BREZPLAČEN, je pa OBVEZNA PRIJAVA.

PRIJAVA: https://app.livestorm.co/ric-bela-krajina/spodbude-za-zagon-inovativnih-podjetij-p2?type=detailed.

*********************
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«