»Project Libre - orodje za izboljšanje možnosti uspeha v poslu«

Datum: 3. junij 2019, med 9.00 in 12.30 uro

Kraj: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

Dogodek je namenjen vsem podjetnikom in posameznikom, ki jih zanima področje obvladovanja projektov. Če so vam znane naslednje situacije, potem je dogodek nalašč za vas:

»Miha je samostojni podjetnik. Največji problem mu predstavlja priprava zahtevnih ponudb. Kakšno ceno naj postavim? Kakšen je realen rok?«

»IZZIV d.o.o. je manjše podjetje (15 ljudi). Na svoje projekte občasno vključuje podizvajalce. V vsakem trenutku želijo vedeti, kdo izvaja posamezno aktivnost in kako daleč so napredovali s projektom.«

V 4 urni delavnici bosta na praktičnih primerih predstavljeni metodologija projektnega vodenja in program »Project libre«. Funkcionalnosti boste sproti preizkušali na svojih računalnikih.

Vsebina delavnice:

  • Opredelitev projekta skladno z metodologijo projektnega vodenja.
  • Členjenje projekta na manjše dele do ravni aktivnosti (WBS).
  • Priprava terminskega in stroškovnega plana.

Udeležba je brezplačna!

Več o delavnici

Prijave: Število udeležencev je omejeno. Obvezna je predhodna prijava. Vaša udeležba velja samo v kolikor prejmete njihovo potrditveno e-pošto.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije pišite na e-naslov: info@rc-nm.si.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.