»Priložnosti kolaborativne robotike«

Datum: 30. in 31. maj 2019, med 9.30 in 13.30 uro

Kraj: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sodelovanju s podjetjem mCost d.o.o.. vabi na praktično 4 urno delavnico, kjer bodo udeleženci s pomočjo robota UR10e ustvarili delujočo robotsko aplikacijo.

Delavnica bo potekala pod vodstvom Robert Grila iz podjetja mCost, ki je distributer kolaborativnih robotov Universal Robots za Slovenijo in Hrvaško.

Vsebina delavnice:

  • Varnost robota,
  • Programiranje robota,
  • Komunikacija preko digitalnih signalov,
  • Odvzemanje in zlaganje izdelkov,
  • Prijemanje izdelka s pomočjo strojnega vida,
  • Mreženje in iskanje poslovnih priložnosti med udeleženci.

Dogodek je namenjen vsem podjetnikom in posameznikom, ki jih zanima kolaborativna robotika. Poznavanje robotike in programiranja pri udeležbi ni pogoj.

Spoznajte delo z modernimi roboti v živo. Morda lahko avtomatizirate in robotizirate delovne procese tudi v vašem podjetju.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna!

Prijave: Delavnica ima omejeno število mest. Prosijo za obvezno predhodno prijavo. Vaša udeležba velja samo v kolikor prejmete njihovo potrditveno e-pošto.

Dodatne informacije:Za dodatne informacije pišite na e-naslov: info@rc-nm.si.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.