Brezplačno usposabljanje - »Priprava spletne strategije in e-mail marketing«

Datum: 9. in 16 maj 2019, ob 14 uri

Kraj: v Coworking prostoru Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ul. Heroja Stariha 19, Črnomelj

Opis dogodka:

  • Usposabljanje prvi del

Priprava spletne strategije z izdelavo načrta za lastno idejo

Delavnica je usmerjeno čisto praktično na primere posameznikov. Le-ti dobijo prazno strategijo in potem jo skozi delavnico skušamo skupaj izpolniti.

S spletno poslovno strategijo si lahko povečate možnosti za uspeh na digitalnem področju, saj vam pomaga določiti jasne cilje in ciljno usmeriti dejavnost v spletu.

Delavnica je primerna tudi za tiste, ki ne nameravajo imeti spletne trgovine, ampak zgolj podjetje, ki bo komuniciralo tudi preko spleta.

  • Usposabljanje drugi del

E-mail marketing :

  • zbiranje kontaktov - email naslovov potencialnih strank,
  • katero orodje izbrati za pošiljanje emailov,
  • kako segmentirati emaile,
  • kako povečati prodajo preko email marketinga.

Program je namenjen mikro, malim in srednjim podjetjem in podjetnikom ter vsem ostalim zainteresiranim - potencialnim podjetnikom iz regije JV Slovenija.

Predavateljica: Nastja Kramer je solastnica podjetja Malinca d.o.o. z izjemno uspešno spletno trgovino. Malinca je spletna trgovina in portal z zdravimi recepti in prehrano , ki je zaživel junija 2013. Ekipo sestavlja 6 deklet in so trenutno prisotni na slovenskem, hrvaškem in nemškem trgu. Tekom 5 let so na portalu objavili več kot 2500 receptov, pridobile več kot 100.000 sledilcev na družabnih omrežjih in poslale več kot 90.000 paketov, ter prejeli nagrado za Spletnega trgovca leta.

Več o usposabljanju

Prijave: Število udeležencev je omejeno, zato se prijavite čim prej oz. najkasneje do 6. 5. 2019. Prijave zbira Peter Ambrožič, Tel: 040 122 872, e-pošta: peter.ambrozic@ric-belakrajina.si.