Podjetna Slovenija 2019

Slovenski podjetniški sklad tudi letos skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira večji dogodek PODJETNA SLOVENIJA 2019, ki bo potekal v sklopu 52.Mednarodnga sejma obrti in podjetnosti 2019 v Celju.

Na dogodku bodo predstavljene ugodne finančne spodbude za mikro, mala in srednje velika podjetja s poudarkom na ukrepih za DIGITALIZAFIJO MSPjev in spodbudah za RAZVOJNI PREBOJ mladih podjetij.

KDAJ? 11. september od 11.30 do 14.30.

KJE? Mednarodni obrtni sejem Celje, Mala kongresna dvorana

PROGRAM DOGODKA

11.30 - 11.45: Prihod in registracija udeležencev.

11.45 - 14.30: Predstavitev ugodnih fiančnih spodbud SPS za mikro, mala in srednje velika podjetja s poudarkom na ukrepih za DIGITALIZACIJO podjetij in spodbudah za perspektivna inovativna mlada podjetja v okviru linije SEMENSKEGA KAPITALA.

11.45 - 11.55: Uvodni pozdrav in kratka predstavitev ukrepov MGRT (Predstavnik Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo).

11.55 - 12.50:

1. Tematski sklop: DIGITALIZACIJA PRIHODNOST MSPjev:

Z aktivnimi ukrepi k digitalni transformaciji mikro, malih in srednje velikih podjetij:

  • Predstavitev razpisa P4D - digitalna transformacija podjetij in Vavčerjev za digitalizacijo in transformacijo podjetij (digitalni marketing, digitalne kompetence, kibernetska varnost, digitalne strategije) - Slovenski podjetniški sklad
  • Sodelovanje DIH Slovenija pri spodbudah SPS (vloga DIH v okolju, pomoč podjetjem pri digitalni zrelosti, pomoč pri razvoju kompetenc, razvoju novih storitev, vzpostavljanju eksperimentalnih okolij in prenosu dobrih praks iz tujine) - Digitalno inovacijsko stičišče
  • Predstavitev razpisa za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja, E-poslovanje 2019 - 2022 - SPIRIT Slovenija
  • Primer dobre prakse

2. Tematski sklop: SEMENSKI KAPITAL ZA RAZVOJNI PREBOJ PODJETIJ

Z osveženo obliko SEMENSKEGA KAPITALA bodo mlada inovativna podjetja imela še več možnosti za globalni uspeh:

  • Predstavitev nadgrajene linije semenskega kapitala v okviru Sklada skladov (konvertibilna posojila in sooinvestiranje s korporacijami ali poslovnimi angeli) - Slovenski podjetniški sklad, SID banka
  • Primer dobre prakse

Diskusija: vključite se v diskusijo in dobili boste odgovore na vprašanja, morda lahko vaše podjetje raste skupaj z nami!

13.50 - 14.30: Info točke: Za vse tiste, ki potrebujete še dodatne informacije so na voljo tudi individualna svetovanja v okviru organiziranih INFO točk.

Mreženje in pogostitev: Spoznajte še ostale udeležence dogodka in izmenjajte izkušnje ob prijetnem druženju.

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA!
Prosimo, da vašo udeležbo predhodno potrdite na e-naslov iza.verdel@slotur.com najkasneje do 5. septembra 2019. Udeleženci boste (po vaši pisni potrditvi) prejeli brezplačno vstopnico za obisk Mednarodnega obrtnega sejma Celje, ki jo boste prevzeli na blagajni MOS Celje na dan dogodka.
VLJUDNO VABLJENI!
Vabljeni tudi na stojnico Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, hala L1, 1. nadstropje, vsak dan med 9. in 19. uro.